Vorige maand was ik bij Veldzicht Zuivel. Wat een mooi bedrijf! Alie maakt de lekkerste boter, kwark, karnemelk, yoghurt en vla in allerlei lekkere smaken. En allemaal van eigen koeien! Ik mocht hun bedrijf vastleggen in een mooie bedrijfsrapportage.

Als eerste gingen we de stal in. Daar kon ik foto’s maken van de vele koeien en kalfjes. Twee koeien stonden op het punt van kalveren. Ik hoopte natuurlijk dat ik nog kon meemaken dat er een kalfje geboren werd.

Daarna ging Alie karnemelk en boter maken. Superleuk om dit proces vast te leggen en om te zien hoe goed Alie haar bedrijf voor elkaar heeft.

Vlak voordat ik weg wilde gaan gingen we nog even kijken bij de koeien. En wat leuk dat ik nog kon meemaken dat er zojuist een kalfje was geboren!

Maak jij ook mooie dingen, ben je creatief en heb je een mooi ambachtelijk beroep? Wil je graag foto’s van je bedrijf en je werkproces laten vastleggen? Dan is bedrijfsfotografie iets voor jou. Neem contact met me op.