Yes! Jullie gaan trouwen! Voor jullie komt er een hele spannende tijd aan waarin jullie veel dingen moeten regelen. En waarschijnlijk zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf op Ameland. Een fotograaf die bij jullie past en die de foto’s maakt die jullie mooi vinden.


De stijl van jullie bruidsfotograaf op Ameland

Mijn fotografiestijl is journalistiek. Dat betekent dat ik geen fotosituaties creëer. Ik laat jullie niet in bepaalde poses staan of vraag jullie niet te lachen voor de camera. Maar fotografeer wat er echt gebeurt. De echte, spontane momenten op een dag. Op die manier krijgen jullie een realistisch fotoverslag van jullie trouwdag op Ameland. Een mooie herinnering om later op terug te kijken.

Vinden jullie dit interessant en willen jullie hier meer over weten? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie meer voorbeelden zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.Jullie bruidsfotograaf op Ameland

Om een mooie herinnering van jullie bruiloft op Ameland te kunnen maken ben ik er graag de hele dag bij. Vanaf de voorbereidingen van jullie beiden en het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot en met het begin van het feest. Ik zorg ervoor dat jullie een fotoverslag krijgen met bijzondere momenten, details, blijdschap, emotie en romantiek.


Vragen?

Neem contact met me op via het contactformulier of kijk op de pagina veelgestelde vragen.


Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Als trouwfotograaf wil ik jullie graag helpen om er een fantastische dag van te maken door mijn kennis met jullie te delen.

Ik heb een e-book geschreven boordevol handige tips over o.a. de planning, voorbereidingen, first look, de fotoshoot etc. Die geef ik tijdelijk gratis weg.Prijzen trouwfotografie

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Uiteraard is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. En je kunt bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Check beschikbaarheid

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.