bruidsfotograaf assen

Wat leuk! jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Ik begrijp dat jullie nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf in Assen. Een fotograaf die bij jullie past en fotografeert in een stijl die jullie mooi vinden.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Assen

Mijn stijl van fotograferen is journalistiek. Bij mij krijg je geen foto’s die er stijf en geposeerd uitzien. Ik ben vooral gefocust op de pure momenten en interacties van jullie en jullie gasten. Er wordt dus niks geregisseerd. Waarschijnlijk merken jullie er weinig van dat ik de hele dag aanwezig ben, en dat resulteert in foto’s met pure emoties en mooie momenten van jullie bruiloft in Assen. Alleen tijdens een (eventuele) fotoshoot zal ik jullie een beetje aansturen.

Willen jullie meer zien van deze journalistieke aanpak? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf assen

Op de trouwdag

Om een zo’n compleet mogelijk fotoverslag van jullie trouwdag in Assen te kunnen maken ben ik er graag van begin tot eind bij. Dus vanaf de voorbereidingen en het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot en met het begin van het feest. Zo krijgen jullie met de foto’s die ik maak een mooie herinnering van jullie mooiste dag.


Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

De komende tijd wordt spannend en jullie moeten waarschijnlijk nog veel dingen regelen. Want jullie willen natuurlijk dat jullie dag er perfect zal uitzien.

Als trouwfotograaf help ik jullie daar graag bij. Alle ervaringen die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren heb ik verzameld in een e-book. En deze geef ik tijdelijk gratis web. Het staat vol met handige tips over bijvoorbeeld de dagplanning, het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien, de fotoshoot, de groepsfoto’s etc.


Vragen?

Heb je vragen? Neem contact met me op via het contactformulier of neem een kijkje op de pagina “veelgestelde vragen”.


bruidsfotograaf assen

Prijzen trouwfotografie

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is natuurlijk ook mogelijk. En je kunt bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Check beschikbaarheid trouwdatum

Wil je weten of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.