bruidsfotograaf delfzijl

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Dat betekent waarschijnlijk dat jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Delfzijl. Een fotograaf die bij jullie past en fotografeert in de stijl die jullie aanspreekt.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Delfzijl

Ik fotografeer op de journalistieke manier. Dat betekent dat ik niets in scene zet en ervoor zorg dat jullie geen geposeerde foto’s krijgen. Ik richt me vooral op echte momenten, pure emoties en interacties tussen jullie en jullie gasten. Willen jullie wel graag een officieel fotomoment? Dan zal ik jullie uiteraard wel een beetje aansturen.

Neem ook eens eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf delfzijl

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”


De komende tijd zullen jullie veel gaan informeren, uitzoeken, regelen etc. voor jullie bruiloft in Delfzijl.

Ik help jullie daar graag bij. Als trouwfotograaf heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan en dit heb ik verzameld in een e-book. Het e-book geef ik tijdelijk gratis weg en staat boordevol tips en inspiratie over de voorbereidingen, de first look, de groepsfoto’s, het feest etc.


bruidsfotograaf delfzijl

Prijzen bruidsfotografie

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Check beschikbaarheid trouwdatum

Heb je vragen of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.