bruidsfotograaf drachten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.  Dat betekent de komende tijd veel voorbereidingen en voorpret, op zoek naar een prachtige locatie, de ringen en een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Drachten.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Drachten

Voor bruiloften werk ik met een journalistieke stijl. Dat betekent dat ik de dag vastleg zoals het écht gebeurt, zonder aanwijzingen te geven. De oprechte emoties en spontane momenten leg ik vast. Het resultaat is een verhalend verslag van jullie trouwdag in Drachten met spontane foto’s. Als het goed is merken jullie bijna niet dat ik aanwezig ben waardoor jullie jezelf kunnen zijn en jullie niet bewust zijn van een camera om jullie heen. Hoe fijn is dat!

Voor voorbeelden neem eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf drachten

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Graag help ik jullie door mijn ervaringen als trouwfotograaf van de afgelopen jaren met jullie te delen. Ik heb een e-book geschreven dat vol staat met handige tips over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc.

Het e-book is tijdelijk gratis te downloaden.


bruidsfotograaf drachten

Prijzen bruidsfotografie

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact met me op of kijk op de pagina Veelgestelde Vragen.