bruidsfotograaf drenthe

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen!  Er komt een spannende tijd aan waarin jullie veel gaan uitzoeken en regelen en waarin jullie op zoek gaan naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Drenthe. Want jullie willen uiteraard dat jullie dag perfect wordt en steken hier veel energie in.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Drenthe

Iedere bruidsfotograaf heeft een eigen stijl. Ik werk met een journalistieke stijl. Dat betekent dat ik de dag verhalend vastleg en mij vooral focus op echte momenten, pure emoties en interacties tussen jullie en jullie gasten. Het resultaat is spontane foto’s van jullie bruiloft in Drenthe waarin jullie jezelf zijn en jezelf in herkennen.

Spreekt dit jullie aan? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie eerst meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf drenthe

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Als trouwfotograaf deel ik graag mijn ervaring met jullie en geef daarom tijdelijk gratis mijn e-book weg. Het staat vol met tips over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc.


bruidsfotograaf drenthe

Prijzen trouwfotografie

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Genoemde prijs is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is uiteraard ook mogelijk. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen of beschikbaarheid checken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op of kijk op de pagina Veelgestelde vragen.