bruidsfotograaf emmen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!  Nu kan de voorpret beginnen en gaan jullie o.a. op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag in Emmen. Er komt veel kijken bij het organiseren van een trouwdag. Een fantastische locatie, de ringen, een mooie jurk en uiteindelijk een fotograaf die jullie bruiloft vastlegt. Een bruidsfotograaf die bij jullie past en die fotografeert in de stijl die jullie mooi vinden.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Emmen

Mijn stijl is journalistiek. Dat betekent dat ik jullie bruiloft in Emmen verhalend vastleg. Uiteindelijk ontvangen jullie spontane en ongedwongen foto’s van jullie trouwdag. Foto’s met echte momenten, oprechte emoties en humor. Als het goed is merken jullie bijna niet dat ik aanwezig ben, waardoor jullie zoveel mogelijk kunnen genieten van de dag.

Spreekt deze stijl jullie aan? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie om te bespreken wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


Gratis e-book boordevol tips

De afgelopen jaren heb ik als trouwfotograaf veel ervaring opgedaan en die ervaring deel ik graag met jullie. Want jullie willen waarschijnlijk graag dat jullie bruiloft in Emmen perfect wordt en steken hier veel energie in.

Ik geef tijdelijk gratis mijn e-book weg. Deze staat bevat veel handige tips over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, de first look, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc.


bruidsfotograaf emmen

bruidsfotograaf emmen

Prijzen

6 uur fotografie
€ 1400,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Genoemde prijs is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Het is ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. En je kunt bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen of beschikbaarheid trouwdatum checken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me. Of bekijk de Veelgestelde Vragen.