bruidsfotograaf friesland

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.  Een dag om naar uit te kijken! En daar horen uiteraard prachtige foto’s bij die voor een mooie herinnering gaan zorgen. Als bruidsfotograaf leg ik jullie trouwdag in Friesland graag vast.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Friesland

Ik ben gespecialiseerd in journalistieke bruidsfotografie. Dat betekent dat ik als trouwfotograaf zoveel mogelijk op de achtergrond blijf en alle waardevolle momenten van jullie trouwdag in Friesland vastleg. Er wordt niets in scène gezet en jullie hoeven niet te poseren. Het resultaat is een fotoverslag van spontane momenten en pure emoties van jullie bruiloft.

Spreekt deze stijl jullie aan? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.

bruidsfotograaf friesland

Gratis e-book boordevol tips

Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor jullie trouwdag in Friesland? Misschien dat mijn e-book jullie daarbij kan helpen. Het boek staat vol met handige tips over bijvoorbeeld de dagplanning, de first look, de fotoreportage, het feest etc. En het mooiste is, het is helemaal gratis.


bruidsfotograaf-friesland

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Genoemde prijs is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Het is ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. En je kunt bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen of trouwdatum checken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op via onderstaande link. Of bekijk de pagina Veelgestelde Vragen.