bruidsfotograaf groningen

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf in Groningen? Iemand die de stad goed kent? Dan kan ik jullie misschien helpen.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Groningen

Bij het vastleggen van een bruiloft gaat het mij om het maken van een verhaal. Ik leg jullie bruiloft in Groningen voor jullie vast zoals die echt wordt beleefd, niet poseren of in de camera lachten, maar spontane momenten en oprechte emoties. Op die manier krijgen jullie een realistisch beeldverslag van jullie trouwdag.

Willen jullie deze stijl voor jullie bruiloft? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie meer zien van mijn werk? Kijk dan hier.


bruidsfotograaf groningen

Gratis e-book boordevol tips

De voorpret kan beginnen! De komende tijd gaan jullie je waarschijnlijk verdiepen in trouwkleding, locaties, ringen en in een fotograaf. Jullie willen dat jullie trouwdag in Groningen perfect wordt en steken hier veel energie in.

Ik help jullie hier graag bij door mijn kennis als trouwfotograaf van de afgelopen jaren met jullie te delen. Handige tips over bijvoorbeeld de voorbereidingen, het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien, de fotoreportage, de groepsfoto’s, het feest etc. heb ik verzameld in een e-book. En deze is tijdelijk gratis!


bruidsfotograaf groningen

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Genoemde prijs is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is ook mogelijk. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen of trouwdatum checken?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Of kijk op de pagina Veelgestelde Vragen.