bruidsfotograaf heerenveen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.  De voorpret kan beginnen! De komende tijd gaan jullie je verdiepen in trouwringen, prachtige locaties, taarten etc. en uiteraard in een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag in Heerenveen. Iemand die jullie dag op een mooie manier vastlegt. Bedenk dan van te voren goed welke stijl bij jullie past.

De stijl van jullie bruidsfotograaf in Heerenveen

Mijn stijl als bruidsfotograaf is te omschrijven als journalistiek. Ik vind het belangrijk dat de dag zo realistisch mogelijk wordt vastgelegd. Geen gemaakte glimlach, maar de momenten laten zien zoals ze echt waren. Zo krijgen jullie uiteindelijk een fotoverslag met spontane momenten en pure emoties. Een mooie herinnering om later op terug te kijken.

Spreekt deze stijl jullie aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een kennismakingsgesprek. In het gesprek bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie eerst meer zien van mijn werk? Neem dan hier eens een kijkje.


Gratis e-book boordevol tips

Uiteraard willen jullie dat jullie trouwdag in Heerenveen perfect wordt en jullie steken hier veel tijd en energie in.

Mijn ervaring van de afgelopen jaren heb ik gebundeld in een e-book. Het staat vol met tips over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc. Het e-book is te downloaden via de link hieronder. En het is helemaal gratis!


bruidsfotograaf heerenveen

bruidsfotograaf heerenveen

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is natuurlijk ook mogelijk. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Check jullie trouwdatum

Heb je vragen? Neem dan contact met me op of kijk eens bij de Veelgestelde Vragen.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.