bruidsfotograaf hoogeveen

Gefeliciteerd met jullie verloving.  Wat leuk dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in mij als bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Hoogeveen. Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die op een documentaire manier een fotoverslag van jullie trouwdag kan maken zonder dat iets in scene wordt gezet? Dan zijn jullie op het juiste adres.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Hoogeveen

Journalistieke bruidsfotografie is te herkennen aan de spontane momenten waarbij niemand in de camera kijkt. De foto’s zijn een verslag van echte momenten en pure emoties op jullie trouwdag in Hoogeveen. Als trouwfotograaf blijf ik op de achtergrond en fotografeer alle waardevolle momenten. Op die manier zijn jullie je niet bewust van de camera en kunnen jullie volop genieten van jullie trouwdag. Hoe mooi is dat!

Spreekt deze manier van fotograferen jullie aan? Neem dan contact met me op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden.

Neem hier alvast een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf hoogeveen

Gratis e-book boordevol tips

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan tijdens de bruiloften die ik heb gefotografeerd. Deze ervaring deel ik graag met jullie. Alle tips heb ik verzameld in een e-book. Het staat boordevol informatie over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc. en veel voorbeeldfoto’s. En het mooiste is: het is tijdelijk gratis.


bruidsfotograaf hoogeveen

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen? Of trouwdatum checken?

Bekijk de pagina Veelgestelde Vragen of neem vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.