bruidsfotograaf joure

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Jullie gaan een leuke tijd tegemoet waarin jullie je gaan verdiepen in een mooi trouwjurk, prachtige ringen, een fantastische locatie en een bruidsfotograaf die bij jullie past om jullie trouwdag in Joure vast te leggen. Bedenk dan goed welke stijl jullie aanspreekt zodat jullie de foto’s krijgen die aan jullie wensen voldoen.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Joure

Mijn stijl als bruidsfotograaf is te omschrijven als journalistiek. Dat betekent dat ik op de achtergrond als een soort documentaire jullie bruiloft vastleg. Geen momenten die in scene zijn gezet en zo weinig mogelijk poseren. Alleen bij de groepsfoto’s en de eventuele fotoreportage van jullie tweeën. De rest van de dag leg ik op een verhalende manier vast met als resultaat een fotoverslag van alle spontane momenten en pure emoties van jullie trouwdag. Een mooie herinnering om op terug te kijken.

Willen jullie deze fotografie stijl voor jullie bruiloft? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik vertel jullie er graag meer over en bespreek graag met jullie wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf joure

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste bruiloft”

Natuurlijk willen jullie graag dat jullie trouwdag in Joure perfect wordt en daar steken jullie veel tijd en energie in.

In de afgelopen jaren als trouwfotograaf heb ik veel ervaring opgedaan. Deze ervaringen heb ik gebundeld in een e-book. Het staat vol handige tips over de voorbereidingen, de first look, de fotoreportage, het feest etc.

Mijn tips en tricks deel ik graag met jullie. Daarom is het e-book nu tijdelijk gratis te downloaden.


bruidsfotograaf joure

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is ook mogelijk. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen? Of trouwdatum checken?

Heb julle nog vragen? Neem dan contact met me op of kijk op de pagina Veelgestelde Vragen. Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op de dag dat jullie trouwen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.