bruidsfotograaf leeuwarden

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen.  Jullie gaan een leuke tijd tegemoet waarin er veel geregeld moet worden voor jullie trouwdag in Leeuwarden en jullie je gaan verdiepen in trouwjurken, trouwringen, mooie trouwlocaties en een bruidsfotograaf die bij jullie past. Let er dan op dat jullie je ook verdiepen in de fotografiestijl die bij jullie past zodat jullie de foto’s krijgen die jullie mooi vinden.


De stijl van jullie bruidsfotograaf in Leeuwarden

Als bruidsfotograaf fotografeer ik op de journalistieke manier. Ik creëer geen fotomomenten, zet niets in scene en laat jullie niet lachen in de camera. Ik focus mij op de spontane momenten en pure emoties zodat ik een documentaire fotoverslag van jullie dag kan maken. Als het goed is merken jullie bijna niet dat ik aanwezig ben. Op die manier kan ik, zonder dat jullie je bewust zijn van een camera om jullie heen, een documentaire fotoverslag maken van de meest waardevolle momenten van jullie trouwdag in Leeuwarden. En jullie hoeven alleen maar te genieten.

Willen jullie deze manier van fotograferen voor jullie bruiloft? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Ik vertel jullie er dan graag meer over, laat albums met voorbeeldfoto’s zien en bespreek jullie wensen.

Willen jullie meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf leeuwarden

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Alle tips heb ik verzameld in een e-book. En deze deel ik graag met jullie. Het staat vol met tips over de planning, de first look, de groepsfoto’s etc. En het is helemaal gratis. Doe er jullie voordeel mee!


bruidsfotograaf leeuwarden

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen of trouwdatum checken?

Neem dan contact met me op of kijk op de pagina Veelgestelde Vragen. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.