bruidsfotograaf lemmer

Gefeliciteerd met jullie plannen om binnenkort te gaan trouwen. Er komt een tijd aan met veel voorpret waarin jullie op zoek gaan naar een prachtige trouwlocatie, een mooie trouwjurk, de ringen en natuurlijk ook een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag in Lemmer. Bedenk in jullie zoektocht naar een trouwfotograaf goed welke stijl bij jullie past zodat jullie de foto’s krijgen die jullie mooi vinden.


Journalistieke bruidsfotografie Lemmer

Mijn stijl als bruidsfotograaf is te omschrijven als journalistiek. Dat betekent dat er geen geposeerde fotomomenten zijn, er wordt niets in scène gezet. De dag wordt op een verhalende manier vastgelegd, zoals jullie zijn met echte momenten en pure emoties. Ik blijf zoveel mogelijk op de achtergrond zodat jullie je niet bewust zijn van de camera en daardoor volop kunnen genieten van de dag. Uiteindelijk ontvangen jullie een fotoverslag vol met waardevolle momenten waar jullie mooie herinneringen aan hebben.

Spreekt deze stijl jullie aan? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Tijdens het gesprek kunnen jullie albums bekijken om nog beter te kunnen beoordelen of deze stijl bij jullie past. En we bespreken dan wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie eerst meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


bruidsfotograaf lemmer

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste bruiloft”

De afgelopen jaren heb ik veel tips verzameld die jullie wellicht kunnen helpen om er een fantastische dag van te maken. Tips over bijvoorbeeld de dagplanning, de first look, de groepsfoto’s etc. Alle tips heb ik gebundeld in een e-book. Het zal jullie helpen om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie trouwdag in Lemmer.

Het e-book is nu tijdelijk gratis te downloaden.


bruidsfotograaf lemmer

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Ook is het mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. En jullie kunnen bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen of trouwdatum checken?

Hebben jullie nog vragen, neem dan contact met me op of bekijk de pagina Veelgestelde Vragen. Willen jullie weten of ik als bruidsfotograaf nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum in Lemmer? Klik dan hieronder. Jullie krijgen dan (meestal binnen een dag) reactie van me.