bruidsfotograaf meppel

Een spannende tijd, jullie gaan trouwen.  De komende tijd zal er veel op jullie afkomen en gaan jullie op zoek naar een prachtige trouwlocatie, mooie ringen, een jurk en natuurlijk ook een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag in Meppel. Iemand die bij jullie past en die fotografeert in de stijl die jullie aanspreekt.


Journalistieke bruidsfotograaf Meppel

Ik ben een trouwfotograaf die jullie dag in Meppel vastlegt zoals jullie hem hebben beleefd. Dat betekent dat ik geen fotosituaties creëer, maar mij vooral focus op de spontane momenten en oprechte emoties. Jullie kunnen gewoon lekker jezelf zijn en genieten van de dag terwijl ik de mooiste momenten vastleg. Het resultaat is een fotoverslag van hoe de dag echt was, een waardevolle herinnering voor later.

Willen jullie deze fotografie stijl voor jullie bruiloft? Neem dan contact met mij op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek vertel ik jullie er graag meer over en bespreken we wat jullie wensen zijn.

Andere trouwreportages bekijken? Neem dan hier eens een kijkje.


bruidsfotograaf meppel

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Het plannen van jullie trouwdag in Meppel kan beginnen. Maar waar begin je. Hoe lang gaat iets duren en hoe kun je iets het beste regelen? Allemaal vragen waar ik jullie graag mee help.

Ik deel graag mijn ervaring met jullie en heb veel tips gebundeld in een e-book. Het staat vol met tips en tricks over de voorbereidingen, de fotoreportage, het feest etc. met veel inspirerende foto’s. Download hem tijdelijk gratis via de link hieronder.


bruidsfotograaf meppel

Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is uiteraard ook mogelijk. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor meer informatie en prijzen.


Vragen of trouwdatum checken?

Hebben jullie vragen? Check dan de pagina Veelgestelde Vragen of neem vrijblijvend contact met me op. Jullie krijgen dan (meestal binnen een dag) reactie van me.