bruidsfotograaf schiermonnikoog

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!  Dat betekent dat er een leuke en spannende tijd aan komt waarin jullie op zoek gaan naar een bruidstaart, een trouwjurk, een fantastische locatie en een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag op Schiermonnikoog. Een fotograaf die jullie dag weet vast te leggen op de manier zoals jullie dat graag willen. Bedenk dan goed welke fotografiestijl bij jullie past zodat jullie de foto’s krijgen die jullie mooi vinden.


Journalistieke bruidsfotograaf Schiermonnikoog

Mijn stijl als bruidsfotograaf is te omschrijven als journalistiek. Dat betekent dat ik mij vooral focus op de spontane momenten en pure emoties en niet ingrijp in momenten. Ik ben op de achtergrond aanwezig en leg de dag vast zoals jullie hem beleven. Het resultaat is een fotoverslag van echte momenten. Momenten waar jullie een herinnering aan hebben.

Willen jullie ook graag spontane foto’s van jullie trouwdag op Schiermonnikoog? Dan maak ik graag een afspraak met jullie om jullie te leren kennen en jullie wensen te bespreken.

Willen jullie eerst meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Tijdens het organiseren van jullie trouwdag op Schiermonnikoog komt er waarschijnlijk veel op jullie af. Jullie maken een dagplanning, maar hoe lang duren bepaalde onderdelen en op wat is de juiste volgorde? Hoe doen we de first look en hoe gaat het eigenlijk met de groepsfoto’s? Allemaal vragen waar ik jullie graag verder mee help om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag zo soepel mogelijk verloopt en jullie zoveel mogelijk kunnen genieten.

Ik deel graag mijn ervaring met jullie en geef tijdelijk gratis mijn e-book weg. Het staat vol met handige tips en tricks. Doe er je voordeel mee!Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen? Of trouwdatum checken?

Hebben jullie nog vragen, kijk dan ook eens bij de Veelgestelde Vragen. Staat jullie vraag er niet bij of willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan gerust contact met me op. Jullie krijgen dan (meestal binnen een dag) reactie van me.