bruidsfotograaf sneek

Wat leuk dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in mij als bruidsfotograaf voor jullie trouwdag in Sneek. Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die bij jullie past en die de foto’s maakt die jullie mooi vinden. Want elke bruidsfotograaf heeft weer zijn/haar eigen stijl.


Journalistieke bruidsfotograaf Sneek

Voor bruiloften werk ik met een journalistieke stijl. Ik creëer geen fotosituaties en zet niets in scène, maar fotografeer de echte momenten en pure emoties op jullie trouwdag in Sneek. Ik ben daarbij zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig zodat jullie je niet bewust zijn van de camera en daardoor zoveel mogelijk kunnen genieten. Uiteindelijk ontvangen jullie een fotoverslag met spontane foto’s. Een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag.

Spreekt deze stijl jullie aan? Ik vertel jullie er graag meer over in een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Neem ook eens een kijkje bij andere bruidsreportages om te kijken of mijn stijl bij jullie past.


bruidsfotograaf sneek

Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Hoe maak je een goede planning voor jullie trouwdag. En wat moet je allemaal regelen. De komende tijd komt er veel op jullie af en en zullen jullie veel keuzes gaan maken. Ik help jullie graag met het maken van die keuzes.

Mijn ervaringen van de afgelopen jaren heb ik verzameld in een e-book. Het staat vol met tips en tricks over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc. En het e-book is nu tijdelijk gratis te downloaden.


bruidsfotograaf sneek

Prijzen

6 uur fotografie
€ 1400,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen? of beschikbaarheid checken?

Hebben jullie vragen? Neem dan een kijkje op de pagina Veelgestelde Vragen. Staat jullie vraag er niet bij of willen jullie checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.