bruidsfotograaf terschelling

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen en zijn waarschijnlijk druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Naast het zoeken naar een trouwjurk, een prachtige locatie en een bruidstaart zijn jullie ook op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie trouwdag op Terschelling. Belangrijk is om dan een fotograaf te kiezen die bij jullie past en die fotografeert in een stijl die jullie mooi vinden.


Journalistieke bruidsfotograaf Terschelling

Mijn stijl is te omschrijven als journalistiek. Als bruidsfotograaf leg ik jullie dag op Terschelling zo realistisch mogelijk vast. Dat betekent dat ik geen fotosituaties creëer, maar de dag en de momenten fotografeer zoals ze zijn. Het resultaat is een fotoverslag met spontane foto’s en pure emoties. Een mooie herinnering aan jullie trouwdag. Want alleen échte momenten zorgen voor herinneringen.

Spreekt deze stijl jullie aan? Neem dan contact met me op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Ik laat jullie graag meer voorbeeldfoto’s zien en vertel jullie er graag meer over. En we bespreken dan wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Eerst meer zien van mijn werk? Kijk dan hier bij andere bruidsreportages.Gratis e-book “De beste tips voor de mooiste trouwdag”

Jullie trouwdag valt of staat met een goede planning. Want ook voor een trouwdag geldt: “Een goede voorbereiding is het halve werk”.

Mijn ervaring van de afgelopen jaren heb ik verzameld in een e-book. Het staat vol met tips en tricks over de dagplanning, de fotoshoot, de ceremonie, het feest etc.

Ik deel graag mijn ervaring met jullie door tijdelijk, helemaal gratis, mijn e-book weg te geven.Prijzen

8 uur fotografie
€ 1495,-
Elk extra uur fotograferen: € 125,-

Dit is inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Een groter of luxer album of een album met meer pagina’s is natuurlijk ook mogelijk. En jullie kunnen bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.


Vragen?

Bekijk de Veelgestelde Vragen. Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op.


Trouwdatum checken

Check hieronder of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.