Een dag eerder waren Arjen en Fenna al officieel voor de gemeente getrouwd en op 13 juli gingen ze dat nog eens over doen en maakten ze er een groot feest van.

Ik startte de dag in de kapsalon in Drachten. Daarna vertrok ik naar het ouderlijk huis van Arjen waar ik daar de voorbereidingen kon fotograferen.

De voorbereidingen van Fenna waren klaar en daarom vertrok ook Fenna naar haar ouderlijk huis. Haar moeder hielp haar met haar fantastische jurk.

Al snel stond Arjen voor de deur om Fenna op te halen. Wat waren ze blij en verrast om elkaar te zien!

Volgens planning zouden ze nu hun rode kever op gaan halen in Groningen. Maar jammergenoeg had de kever technishe problemen. Gelukkig kon de vader van Arjen nog snel een andere auto regelen: een Audi A5 cabrio waar ze natuurlijk superblij mee waren.

Terwijl wij op pad gingen voor de fotoreportage, hield Arjen zijn vader de auto op. We maakten eerst een aantal foto’s op het Kiryat Onoplein in Drachten. Tijdens hun verkeringstijd zaten ze daar regelmatig op een bankje en dus hadden ze daar leuke herinneringen aan. De andere foto’s maakten we in de omgeving van Noorddijk.

Ondertussen werd de Audi gebracht en vertrokken Arjen en Fenna in de trouwauto naar hun eigen huis om te lunchen.

Na de lunch vertrokken we naar Rietland. Daar was tijd om te relaxen. De ouders van Arjen en Fenna hadden zelf een persoonlijke ceremonie voorbereid. We maakten een aantal groepsfoto’s, er was tijd voor leuke stukjes en tot slot een heerlijk diner.

De kerkdienst ‘s avonds vond plaats in de Stefanuskerk, iets verderop.

En na de kerkdienst startte het feest in Rieland.

Arjen en Fenna, heel veel geluk samen!