Bart en Berber trouwden in het mooie Rietland in Zuidwolde. Voor mij een nog onbekende locatie, maar wel heel dicht bij huis. En ook Bart en Berber en hun vier kinderen wonen bij mij in de wijk. Hoe leuk is dat!

Het zou een prachtige dag worden en gelukkig niet zo tropisch warm als de dagen daarvoor.

De dag startte bij Bart en Berber thuis. Daar kwam de kapper langs voor Berber en daarna voor hun kinderen. Daarna vertrok Berber naar de visagist waar ik wat later aankwam om ook daar nog een paar foto’s te maken.

Na de lunch vertrok ik naar het huis van vrienden waar de mannen zich gingen omkleden. Daar werd ook de trouwauto gebracht, een verrassing voor Berber.

Toen ook Berber en de dochters hun mooie jurk aan hadden, werden ze opgehaald door de mannen in een prachtig Volkswagen busje. Wat een leuk moment was dat! Daarna vertrokken ze met z’n zessen naar Rietland.

De ceremonie vond plaats midden in de natuur tussen het riet. Daarna was er tijd om heerlijk van de zon te genieten en bij te kletsen met vrienden en familie. De kinderen vermaakten zich met spelletjes op het grasveld. Na het heerlijke diner startte het feest en was het nog lang gezellig.

Bart en Berber, heel veel geluk samen!