Bert en Anke hebben veel geduld moeten hebben. Ze wilden graag een bruiloft met een mooi feest en een fantastische band. En door alle coronamaatregelen was er veel onzekerheid of, wanneer en waar dit mogelijk was. Uiteindelijk besloten ze om de bruiloft een jaar uit te stellen.

Op 1 oktober was het zover. Anke werd door Bert en hun beide kinderen opgehaald met een tractor. Als handballer en volleyballer hebben ze samen veel tijd doorgebracht in de sporthal in Borger. Daarom besloten ze dat we daar foto’s gingen maken, samen met hun kinderen. Daarna reden we door naar het ‘t Hemelriekje, ook een bekende plek voor dit sportieve gezin. De ceremonie vond plaats in de Willibrordkerk in Borger. In zalencentrum Van Veen in Witten stond een prachtige taartentafel klaar van Bakken met Kim. Er werden stukjes gedaan en er werd gedineerd.

En ’s avonds was dan eindelijk het feest waar ze zo lang op gewacht hadden. De Moeflons Feestband zorgde ervoor dat iedereen al snel op de dansvloer stond en het nog lang gezellig was.