De trouwdag van Bram en Gea startte in de kapsalon in Lemmer. Daarna werd Gea opgehaald door haar vader en vertrok ze naar haar ouderlijke huis waar haar moeder haar hielp met haar jurk. Het huis van Bram en Gea was op vijf minuten rij-afstand. Daardoor kon ik ook de voorbereidingen van Bram fotograferen.

Met een geweldige mini cabrio hield Bram zijn Gea op. Gea is juf van een basisschool. En wat een leuke verrassing voor haar leerlingen om daar ook nog een bezoekje te brengen. Bij de school stonden de leerlingen al te wachten en mochten Bram en Gea over een rode loper de school binnen lopen door een haag van heel veel kinderen. Aan het eind van de versierde gang werden ze nog verrast door een douche van confetti. Daarna was er nog een feest in de klas van Gea met haar eigen leerlingen. De kinderen waren helemaal onder de indruk, want zo hadden ze juf Gea natuurlijk nog nooit gezien. Alle kinderen mochten om beurten feliciteren en alle gemaakte kleurplaten geven. Iedereen kreeg een cupcake en een glaasje kinderchampagne. En daarna was het tijd om te gaan.

De shoot deden we op het strand en bij de sluis in Lemmer. Het waaide hard, dus op het strand was het oppassen dat de sluier niet weg zou waaien. De ouders van Gea hebben jaren geleden hun trouwfoto’s ook bij de sluis gemaakt. En op verzoek van Bram en Gea hebben we daar een paar foto’s van nagemaakt.

Daarna vertrokken we naar het gemeentehuis van Lemmer. Aan beide kanten van de straat stond het vol met mensen. Veel dorpsbewoners kwamen ook een kijkje nemen.

Na de ceremonie stond de taart en de borrel klaar in Lokaal 55 in Sneek. Een fantastisch mooie industriële locatie. Het festival diner was in de tuin. Halverwege het diner begon het plotseling hard te regenen en moest iedereen helaas naar binnen. ‘s Avonds was er live muziek van een geweldige band en konden de voetjes van de vloer.

Bram en Gea, heel veel geluk samen!