In september fotografeerde ik samen met Francien van Bruidsfotografie.frl deze mooie bruiloft in Groenlo. Ik startte bij de bruidegom terwijl Francien de voorbereidingen van de bruid ging vastleggen.

Toen ik bij de bruidegom aankwam was de kapper al bezig. De bruidegom kreeg hulp van zijn ouders. Toen hij strak in het pak zat werd de auto gebracht. Een prachtige oude Volvo. Op de Volvo kwam een heel mooi boeket van wilde bloemen. Ook het bruidsboeket was gemaakt van wilde bloemen.

Ik vertrok ondertussen naar het huis van de bruid. Daar stonden de gasten al buiten te wachten. De first look vond binnen plaats. En toen ze samen naar buiten kwamen konden de gasten zien hoe prachtig het bruidspaar was.

Terwijl Francien met het bruidspaar vertrok voor de fotoshoot, bleef ik achter bij de gasten om daar leuke momenten vast te leggen.

Rond de middag kwamen de gasten en het bruidspaar aan op de daglocatie voor de lunch. Het was die dag heerlijk weer, dus de ceremonie vond buiten plaats. Na de ceremonie werden de groepsfoto’s gemaakt en was er tijd om in het zonnetje te zitten. Het bruidspaar werd nog verrast met een paar stukjes. En daarna vond het diner plaats aan een lange tafel.

Na het diner vertrokken de gasten naar discotheek City. Daar werd de bruidegom verrast met een fantastische openingsdans door de bruid en haar vriendinnen en zorgde een band voor een geweldig feest.