Na een hele tijd geen bruiloften gefotografeerd te hebben vanwege Corona, was ik blij dat de bruiloft van Herman en Susanna wel doorging op de oorspronkelijke datum. In verband met de coronamaatregelen mochten Herman en Susanna maar 30 daggasten uitnodigen. Maar ondanks dat zou het een hele mooie dag worden met fantastisch weer en heel veel verrassingen.

Voorbereidingen

Ik startte ‘s ochtends bij Herman thuis. Herman deed z’n pak aan en ging onderweg naar z’n eerste verrassing. Hij ging een loungeskûtsje ophalen want zijn plan was om samen met Susanna, haar ouders en hun kinderen naar de plek van de ceremonie te varen. Hoe leuk is dat!

Terwijl Herman de boot ging ophalen ging ik naar het ouderlijk huis van Susanna. Daar trok ze haar mooie jurk aan en ook de kinderen kregen prachtige jurkjes aan. Nadat Herman Susanna had opgehaald gingen ze samen op de trekker onderweg naar de boot. Dat was verrassing 2! En vanaf daar was het een uur varen naar de plek van de ceremonie, een prachtige plek aan het water en bij een molen.

Varen naar de ceremonie

We hebben daar een paar foto’s gemaakt, geluncht en al snel kwamen de eerste gasten aan. Susanna was ondertussen met haar vader vertrokken, naar de boot die nu iets verderop lag. Want Susanna en haar vader kwamen tijdens de ceremonie met de boot aangevaren. En dat was verrassing 3.

Na de ceremonie werd de taart aangesneden en stond er een koets klaar. Herman en Susanna werden in de koets door het dorp gereden en bij hun huis afgezet. De gasten kwamen ondertussen ook aan voor een bbq en gezelligheid in de tuin.

Herman en Susanna, bedankt dat ik er bij mocht zijn en nog heel veel geluk samen!