Toen Meindert en Anna mij vorig jaar vroegen om hun bruiloft te fotograferen wist ik gelijk dat dit een bijzondere dag zou worden. Ze wilden trouwen met een aantal leuke Amerikaanse tradities.

Anna begon haar dag ‘s ochtends bij de kapper, samen met haar vriendin. Daarna gingen ze naar de beautysalon waar ze prachtig werd opgemaakt samen met haar vriendinnen en moeder.

Onderweg naar de Pollepleats nog snel even de jurken ophalen. Op de trouwlocatie werden alle jurken keurig op een rijtje gehangen. De bruidsmeisjes hadden allemaal mooi op elkaar afgestemde jurken. En wat gezellig om met alle bruidsmeisjes tegelijk de jurken aan te doen. En zo deden de heren dat ook.

Op het grote grasveld van de Pollepleats zagen Meindert en Anna elkaar voor het eerst. Wat is dat toch altijd een leuk moment!

We hoefden niet ver te zoeken voor mooie plekjes voor de foto’s. De Pollepleats is een hele mooie locatie waar je prima alle foto’s kunt maken.

En wat hadden ze een geluk met het weer. De ceremonie was buiten aan het water. Een mooie ceremonie waar veel gelachen werd om de verhalen en anecdotes over elkaar. Na de ceremonie was er nog genoeg tijd om allemaal nog even een rondje te varen.

‘s Avonds stond er een lange tafel klaar voor de gasten in een prachtige zaal.

En na het diner kwamen de gasten voor het feest binnen en kon er de hele avond gedanst worden.

Meindert en Anna, veel geluk samen!