Op zaterdag 21 mei zat ik al vroeg in de auto richting Klaas en Marieke. Marieke bereidde zich voor in hun eigen huis in Den Horn. Klaas deed dat op de boerderij van zijn ouders in Aduard. Nadat Klaas zijn pak aan had vertrok hij in de prachtige rode Chevrolet pick-up naar Marieke. Na de first look gingen ze samen naar de boerderij van de ouders van Klaas. Daar maakten we een aantal foto’s tussen de Jersey koeien, samen met hun hond Teun. Hierna maakten we foto’s bij Aduarderzijl. En daarna was het tijd om naar de trouwlocatie Allersmaborg te gaan. De ceremonie vond plaats binnen in een prachtige zaal, waar hond Teun de taak had om de ringen te brengen.

Na een relaxte middag met een heerlijke lunch, toespraken en stukjes en nazitten in het zonnetje met een heerlijk stukje ijstaart werden alle daggasten opgehaald met een oldtimer bus om naar de kerk in Dorkwerd te gaan. Na de kerkdienst werd iedereen weer teruggebracht en was het tijd voor een fantastisch feest.

De hele dag was tot in de puntjes verzorgd. En de ceremoniemeester zorgde ervoor dat alles op rolletjes verliep. Klaas en Marieke heel veel geluk toegewenst en bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn!