Familiefotografie

Meestal herinner je je wel de speciale momenten die in je leven voorbij kwamen: het kopen van je eerste huis, die ene mooie vakantie, je trouwdag, de geboorte van je kind. Maar herinner je je ook de normale dagen van jullie gezin? Met mijn familiefotografie leg ik de leukste momenten uit het alledaagse leven voor je vast.

Werkwijze familieshoot

Als je kiest voor een familieshoot dan loop ik een dag(deel) mee met jouw gezin. Hierbij fotografeer ik jullie alledaagse bezigheden. De gewoontes, hoe jullie met elkaar om gaan, maar ook de spontane acties die in elk gezin voorkomen. We kunnen lekker bij jullie thuis blijven maar ook erop uit gaan!

Doordat ik in jullie vertrouwde omgeving kom voelen kinderen zich op hun gemak en hebben ze al snel niet meer door dat ze gefotografeerd worden. Dit zorgt voor ontspannen en spontane foto’s. Want pure journalistieke fotografie, dat is waar ik voor ga.

Denk aan bijvoorbeeld samen ontbijten, spelen, koekjes bakken, van en naar school lopen, de hond uitlaten, naar de speeltuin, de driftbuien van je kinderen, knuffelen en nog veel meer. Dus echt de ‘gewone’ zaken die je normaal gesproken niet fotografeert. Dit soort momenten zijn goud waard omdat ze het échte leven weergeven. Bij deze vorm van gezinsfotografie leg ik juist die mooie momenten voor later vast.

Wil je meer van mijn werk zien? Neem dan een kijkje bij andere gezinsreportages.

Enthousiast geworden over familie fotografie of meer weten? Plan een kennismaking in of neem contact met mij op voor meer informatie!

Investering

2 uur reportage               

minialbum 15×15
(24 pagina’s)
35 foto’s op USB

295,-

4 uur reportage           

minialbum 15×15
(24 pagina’s)
75 foto’s op USB

549,-

8 uur reportage

album 20×20
(30 pagina’s)
150 foto’s op USB

995,-

Neem contact met mij op voor meer informatie