OVER MIJ

Ik hou van spontane en ongeposeerde foto’s. Foto’s die een verhaal vertellen, waarin mensen zichzelf zijn en waar mensen zichzelf in herkennen.

Ik houd van het vastleggen van echte en spontane emoties. En als er één genre in de fotografie is waar veel verschillende emoties samenkomen, is het wel bij bruidsfotografie.

Een oma die een traantje wegpinkt, emoties als het koppel elkaar voor het eerst ontmoet, vrolijke bruidsmeisjes die de ringen mogen brengen, een emotionele vader die zijn dochter weggeeft, uitbundig dansen op de dansvloer, etc. Ik geloof dat een mooi aandenken aan een bruiloft uit veel meer bestaat dan een foto van de taart, ringen en de kus, en daarom maak ik graag verhalende trouwreportages. Want juist verhalen maken indruk en blijven bij.

Naast bruiloften fotografeer ik ook voor Stichting Earlybirds, bij gezinnen thuis, bij bedrijven en ik maak geboortereportages. En in mijn vrije tijd maak ik regelmatig straatfoto’s.

Spreekt mijn stijl jou aan? Wil je weten of ik nog beschikbaar ben of wil je gewoon eerst meer informatie? Neem dan contact met me op.