OVER MIJ

Ik hou van spontane en ongeposeerde foto’s. Foto’s die een verhaal vertellen, waarin mensen zichzelf zijn en waar mensen zichzelf in herkennen.

Ik hou van het vastleggen van echte en spontane emoties. Bij bruiloften, als oma een traantje wegpinkt, als het koppel elkaar voor het eerst ontmoet, als de bruidsmeisjes zo opgewonden zijn omdat ze de ringen mogen brengen en als een vader zo emotioneel is als hij zijn dochter weggeeft.

Maar ook bij gezinnen, waar iedereen zichzelf is en waar ik de dagelijkse rituelen, en blije en verdrietige momenten mag vastleggen. Het echte leven vastleggen en verhalen maken, dat is wat ik het liefst doe. Want juist verhalen maken indruk en blijven bij.

Naast bruiloften en bij gezinnen thuis fotografeer ik ook voor Stichting Earlybirds, bij bedrijven en ik maak geboortereportages. En in mijn vrije tijd maak ik regelmatig straatfoto’s.

Spreekt mijn stijl jou aan? Wil je weten of ik nog beschikbaar ben of wil je gewoon eerst meer informatie? Neem dan contact met me op.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“We willen je bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt en het prachtige album. We vonden het fijn om jou als onze fotograaf te hebben tijdens onze bruiloft. Je hebt alle bijzondere momenten op een prachtige manier weten vast te leggen. En nu met het supermooie album kunnen we nog heel vaak nagenieten van onze prachtige trouwdag.”
Mark & Anouck

“Gea heeft overal foto’s van gemaakt, maar was die dag ‘onzichtbaar’. In onze ogen een goede kwaliteit van een fotograaf. We hebben de samenwerking met Gea als heel fijn ervaren. Er was veel ruimte voor onze voorkeuren en wensen. Wij zijn Gea dankbaar dat zij onze dag zo mooi heeft vastgelegd.”
Bram en Gea

“Wij houden niet van die standaard geposeerde foto’s. Daarom hebben we Gea gekozen als onze fotograaf. Ze heeft onze dag op een prachtige documentaire manier vastgelegd. Gea als fotograaf op onze trouwdag hebben wij als enorm prettig ervaren. We hebben niet gemerkt dat Gea aanwezig was, maar toch was ze overal op het juiste moment.
Lisa en Brian