Bianca en Ronnie besloten te trouwen in Oostenrijk, in Gerlos! En hoe geweldig is het dan dat ik als bruidsfotograaf met ze mee mocht om dat vast te leggen.

Vlakbij Gerlos hadden ze een groot chalet gehuurd waar alle gasten 5 nachten in konden verblijven. Dat hadden ze super goed geregeld!

Op de dag van de bruiloft vonden we een mooie plek waar Bianca haar haar werd gedaan. Voor een groot raam met uitzicht op de bergen. Daarna vertrok iedereen naar het dalstation in Gerlos waar busjes op de gasten stonden te wachten. Vanaf daar gingen de busjes via een steile weg naar boven naar de Rösll Alm. Een hele mooie locatie waar ‘s winters veel skiërs even een pauze komen nemen. Na het skiseizoen kan hier vooral getrouwd worden.

Toen we aankwamen bij de Ross Alm regende het. Het zou toch heel jammer zijn als de ceremonie niet buiten kon plaats vinden. Want dat stond wel boven aan Bianca en Ronnie hun lijstje: trouwen met de Oostenrijkse bergen op de achtergrond. Maar gelukig werd het net op tijd droog, werden alle stoelen snel weer naar buiten verplaatst en kon er toch nog buiten getrouwd worden.

Bianca werd weggegeven door haar vader. Dat was een mooi en emotioneel moment. De dochter van Ronnie mocht de ringen weggeven.

De hele dag was het buiten wisselvallig met af en toe een bui en daarna weer droog.  Dan konden we snel even naar buiten om foto’s te maken. Binnen in de Rossl Alm was het sfeervol ingericht en konden de gasten bijpraten en genieten van het lekkere eten.

De dag vloog voorbij en aan het eind van de middag vertrokken de busjes met de gasten weer naar beneden. Daar werd de chalet snel voorbereid op een feestelijke aankomst van het kersverse bruidspaar.

Bianca en Ronnie, heel veel geluk samen en met jullie mooie gezinnetje. Bedankt dat ik er bij mocht zijn en deze mooie dag mocht vastleggen.