TROUWEN


Trouwfotograaf uit Groningen voor spontane verhalende bruidsfotografie, beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten.

bruidsfotograaf-drenthe

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAFIE

Jullie hebben ervoor gekozen om jullie trouwdag vast te laten leggen om een mooie herinnering voor later te hebben. Dan wil je je graag alle momenten herinneren die deze dag zo speciaal maakten. Daarom fotografeer ik met een journalistieke stijl. Dat betekent dat ik geen fotosituaties creëer en niets in scene zet, maar de momenten vastleg zoals ze gebeuren. Op deze manier kunnen jullie gewoon lekker jezelf zijn terwijl ik de spontane momenten en echte emoties van jullie trouwdag vastleg. Want alleen spontane foto’s van echte momenten zorgen voor een mooie herinnering voor later.


VERHALEND

Om jullie trouwdag vast te leggen als een soort documentaire ben ik er graag de hele dag bij: van make-up en jurk-aantreksessie tot en met het begin van het feest. Zo wordt jullie trouwdag een compleet verhaal met bijzondere momenten, details, blijdschap, emotie en romantiek.


journalistieke bruidsfotograaf

KENNISMAKEN

Willen jullie deze fotografie stijl voor jullie bruiloft? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.


E-BOOK

Jullie willen waarschijnlijk graag dat jullie trouwdag perfect wordt en steken hier veel energie in.

Als bruidsfotograaf heb ik de laatste jaren veel ervaring opgedaan met bruiloften in vooral Groningen, Friesland en Drenthe. Ik deel graag mijn ervaring met jullie en geef tijdelijk gratis mijn e-book weg, boordevol handige tips over bijvoorbeeld de dagplanning de voorbereidingen, de fotoshoot, de groepsfoto’s, het feest etc.


VRAGEN

Bekijk de pagina Veelgestelde vragen of neem contact met me op via het contactformulier.