Journalistieke bruidsfotografie


Fotograaf uit Groningen voor spontane verhalende bruidsfotografie, beschikbaar in heel Nederland en daarbuiten.

Welkom en wat leuk dat je interesse hebt in mijn bruidsfotografie. Waarschijnlijk heb je al wat foto’s op mijn pagina bekeken en wil je meer weten over mijn aanpak.

Werkwijze bruidsfotografie

Voor bruiloften werk ik met een journalistieke stijl. Bij mij hoef je niet te poseren, maar kun je gewoon lekker jezelf zijn. Ik creëer geen fotosituaties en zet niets in scene, maar leg de momenten vast zoals ze gebeuren. Op deze manier kan ik oprechte emoties en spontane momenten vastleggen. Als het goed is merken jullie bijna niet dat ik aanwezig ben. Alleen tijdens een (eventueel) officieel fotomoment zal ik jullie een beetje aansturen.

Willen jullie deze fotografie stijl voor jullie bruiloft? Dan maak ik graag een kennismakingsgesprek met jullie. Dan bespreken we wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Willen jullie meer zien van mijn werk? Neem dan eens een kijkje bij andere bruidsreportages.

Op de trouwdag

Om jullie trouwdag vast te leggen als een soort documentaire ben ik er graag de hele dag bij: van make-up en jurk-aantreksessie tot en met het begin van het feest. Zo wordt jullie dag een compleet verhaal met bijzondere momenten, details, blijdschap, emotie en romantiek. Uiteraard is een trouwshoot van jullie samen mogelijk op een mooie locatie.

Vragen?

Neem contact met me op via het contactformulier of kijk op de pagina “veelgestelde vragen”.


Prijzen

Mijn prijzen beginnen vanaf 6 uur fotografie en kun je uitbreiden met extra uren. Willen jullie gewoon dat ik de hele trouwdag met jullie mee ga vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot en met het begin van het feest? Ook dat is mogelijk.

6 uur fotografie

€ 1195,-
album 20 x 20 cm met 20 pagina's
elk extra uur fotograferen: € 100,-

Hele dag fotografie

€ 1695,-
album 20 x 20 cm met 20 pagina's

Genoemde prijzen zijn inclusief:

  • kennismakingsgesprek
  • preview kort na de bruiloft
  • foto’s in hoge resolutie op luxe USB
  • foto’s zorgvuldig nabewerkt
  • reiskosten binnen Nederland
  • album 20 x 20 cm met 20 pagina’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om een groter of luxer album of een album met meer pagina’s te bestellen. Ook kun je bij mij ouderalbums bestellen. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Je krijgt dan (meestal binnen een dag) reactie van me.

Check mijn beschikbaarheid