Neem dan even contact met me op via het contactformulier.

Als jullie contact met mij hebben opgenomen via het contactformulier maak ik meestal een afspraak met jullie om kennis met jullie te maken en jullie wensen te bespreken. Daarna ontvangen jullie een offerte van mij zodat jullie alle afspraken nog eens rustig kunnen nalezen. Als jullie besluiten dat jullie mij als jullie bruidsfotograaf willen, bevestigen jullie de offerte. Jullie ontvangen dan van mij een factuur voor een aanbetaling. Na betaling daarvan staat jullie datum definitief vast. Daarna hebben we nog regelmatig contact over de definitieve planning, fotolocaties, het album etc.

Ja, na de bruiloft maken we een afspraak waar jullie alles omtrent het album kunnen kiezen. Jullie ontvangen dan ook een link naar een beveiligde pagina waar jullie foto’s staan. Op deze pagina kunnen jullie kiezen welke foto’s jullie in het album willen. Als jullie je keuze hebben gemaakt ga ik het album voor jullie opmaken.

Ja, jullie krijgen de foto’s bewerkt, digitaal (jpg) en in hoge resolutie (zonder watermerk). Daarnaast krijgen jullie de foto's ook in lage resolutie met watermerk, deze zijn geschikt voor online gebruik.

Binnen een week ontvangen jullie een preview van een aantal foto’s. Uiterlijk 4 weken na jullie bruiloft krijgen jullie de definitieve foto’s op een USB-stick.

Vroeg in de ochtend of aan het eind van de dag, als de zon laag staat.

Gelukkig ben ik bijna nooit ziek. Mocht dit wel gebeuren dan kan ik jullie helpen bij het zoeken naar een geschikte bruidsfotograaf. Ik heb een groot netwerk aan bruidsfotografen.

Ja, als dat kan heel graag. Een lunch voor overdag en iets voor in de avond zou heel fijn zijn. Ik hoef niet bij de gasten te zitten, maar wel graag in de buurt om geen momenten te missen. Een uitgebreid driegangenmenu is echt niet nodig. Het restaurant kan ook vaak een eenvoudig gerecht maken.

Uiteraard! Graag zelfs! Wel graag met vermelding van mijn bedrijfsnaam. Je mag mij ook taggen.